Psykoterapeut
Jane Damgaard

Du får din egen hytte med eget køkken og bad håndkæder og sengetøj, samt daglig rengøring. 
Hytten er dele venlig da der er to værelser.

Du får muliged for at få morgen og aften safari i reservatet.


prisen er per. hytte ved 2 pers. ved 10 dage. 
                                   inklusiv morgen/ aften safri og rengøring.  13.900 kr.

 

Du skal selv sørge for Fly billet tur retur Johannesburg lufthavn. samt transport til reservatet.

Jeg er gerne behjælpelig med at formidle kontakt vedrørende transport til og fra lufthaven.

Der er selfølgelig også mulighed for, at leje egen bil fra lufthaven, det er meget enkelt, at booke hjemmefra.

Jegi viser gerne hvordan du nemt kan gøre det, samt inspirer til oplevelses ture i området hvis du har specielle ønsker. Vi  min mand og jeg har mange års erfaring i, at rejse i det sydelige afrika. vi nyder, selv at opleve naturen og den kultur af mangfoldighed, stor glæde og venlighed vi altid bliver mødt med.


 

 Sydafrika
Vi har siden 2009 rejst og opholdt os i længere perioder i Sydafrika, vi har en stor passion og glæde ved, at rejse og opholde os i dette skønne land. Vi er medejer af dette vildt reservatet  på ca. 650 hektar i det nordlige Limpopo provins ca.20 km fra byen Vaalwater og 80 km fra en større by Lepalale i det der hedder Vaterberg biosfære. Dette Område er malariafrit. Der løber floden Mogol forbi vores reservat. Vi har forskellige dyr som bla. vortesvin, Giraffer, Zebraer, Impalaer, Blesbukke, Blue Wilderbeest, Red heaterbeest, Nyalaer, Eland og Kudu. 

Der krydser ind imellem en leopard gennem reservatet, og der er også set flodheste spor ved floden, bavianer og vavet monikes kan du være heldige at se også..

Der er naturligvis også slanger black mamba, puffadder, phyton og spyttende kobra og andre slange arter. De er aktive om sommeren og man skal selvfølgelige tage sine forholdsregler, når man færdes alene i den afrikanske bush. Husk, altid at have lommelygte med til aften, brug en stok når du færdes ude i bushen.

Du er velkommen til at overnatte i en simpel shelter eller i telt ved et vandhul, hvor du der kan opleve dyrenes aktivteter ved nattetide. 

alle private reservater i Sydafrika er indhegent, og det er vores selvfølgelig også. Vi har fast personale på farmen, et manager par og deres to børn bor der fast. plus tre ansatte til det daglige vedligehold af farmen. Der er ialt tre hytter og mulighed for, at reservere hele logden til ialt 6-12 personer. Hvis man er en gruppe.
 

 Vaalwater som er den nærmeste by
Er en helt særlig oplevelse, hvor du virkelig kan få mulighed for, at være tæt på den lokal befolkningen. Det er muligt at nyde en frokost i byen, og se livets gang med dets mangfoldighed. En skøn støvet blanding af køer, æsler, firehjulstrækker, farmer og gadehandler i et sammensurium. Du vil også her kunne gøre nogle indkøb enten i den lokale Spar eller komme med os ind og købe frisk nybagt brød hos de lokale handlende, som er en oplevelse i sig selv. Eller købe vidunderlige souvenir ting med hjem.

Pas 
Passet skal være gyldigt 6 måned udover opholdet og indeholde mindst 2 blanke sider.

Børn og unge under 18 år, der fra 1. oktober 2014 rejser ind i Sydafrika eller rejser i transit, skal være i besiddelse af følgende dokumenter: Fødselsattest/navneattest eller dåbsattest, der skal være oversat til engelsk og tillige være påført Apostille-stempel fra Udenrigsministeriet. Dette gælder også selvom barnet/den unge rejser med sine forældre eller værge. Herudover skal enlige forældre medbringe oversat fuldmagt fra den forælder, der ikke rejser med barnet, hvor der er givet tilladelse til, at forælderen må rejse med det pågældende barn.

Reglerne gælder også i de situationer, hvor der måtte være fælles forældremyndighed. Er den anden forælder afgået ved døden, skal der medbringes oversat dødsattest. Fuldmagten/dødsattesten skal ligeledes være påført Apostille-stempel fra Udenrigsministeriet. Henvendelse om oversættelse og Apostille-stempling af ovenstående dokumenter skal ske til borgerservice.

Vaccinationer
Der kræves ingen obligatoriske vaccinationer ved indrejse til Sydafrika, hvis man kommer direkte fra Europa. For rejsende i områderne i den nordlige og østlige del af Sydafrika, fx Kruger National Park, anbefales det at tage malariapiller, og især hvis rejsen foregår i sommerhalvåret fra november til april. I resten af landet er der normalt ikke risiko for malaria. Spørg altid egen læge inden afejse. 

Forsikringer
Det gule sygesikringsbevis gælder ikke i Sydafrika, du behøver derfor en rejseforsikring. Det blå sygesikrings kort er også vigitgt da du har en mellemlanding i en Europæisk lufthavn før ankomst til Joannesburg i Sydafrika.

Valuta
Sydafrikas valuta hedder Rand – forkortes ZAR eller R. Rand deles i 100 cent, og 1 rand svarer til ca. 0.50 kr.  Det er meget let at benytte visa kort til betaling i almindelighed. Du kan også hæve kontanter i automater.

De fleste internationale kreditkort så som American Express, Diners Club, MasterCard og Visa kan benyttes stort set overalt.

 

Jane Damgaard tlf: 29 44 51 12
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk